Anlita mig

Jag tar uppdrag som skribent, copywriter och språkgranskare. Vill du få till relevanta, trovärdiga och begripliga texter? Men saknar tid eller kunskap? Anlita mig istället.

Från copy till korr

Du kan anlita mig för uppdrag som sträcker sig från skapandet av nya texter, till korrekturläsning av färdiga texter. Däremellan gör jag även redigering, språkgranskning och klarspråksbearbetningar. Jag arbetar bara med texter på svenska.

Jag är van att snabbt sätta mig in i olika slags sammanhang och branscher, fånga kärnan och förmedla den i text. Med mitt utifrånperspektiv blir dina texter begripliga, relevanta och intresseväckande för den som ska läsa.

Hur är det att jobba med mig?

Du kan anlita mig för kortare, eller länge uppdrag. I de jobb jag gör är jag mån om hög kvalitet, effektivitet, en trygg dialog och nöjda beställare.

Min bas är Falun och Dalarna, men när det gäller text är avståndet sällan ett problem. Att ha kontakt via mejl, telefon och videomöten fungerar oftast väldigt bra. Jag tar uppdrag över hela Sverige och även i svenskspråkiga Finland.

Hoppas vi får chansen att jobba tillsammans!


”Tack för värdefull och professionell hjälp med texten till min hemsida. Från första kontakt är Jenny fantastisk på att såväl ställa frågor som att lyssna in behov och önskemål om vad texten ska leda till. Hon är grym på att komma med förslag och tips samt har en enorm kunskap! Professionellt, tryggt och inspirerande från början till slut!”

— Silje Lea, coach, S Lea Communications