Anlita mig

Jag tar uppdrag som skribent, copywriter och språkgranskare. Vill du få till relevanta, trovärdiga och begripliga texter? Men saknar tid eller kunskap? Anlita mig istället för:

Från copy till korr

Du kan anlita mig för uppdrag som sträcker sig från skapandet av nya texter, till korrekturläsning av färdiga texter. Däremellan gör jag även redigering, språkgranskning och klarspråksbearbetningar. Jag arbetar bara med texter på svenska.

Min bas är Falun och Dalarna, men när det gäller text är avståndet sällan ett problem. Att ha kontakt via mejl, telefon och videmöten fungerar oftast väldigt bra. Jag tar uppdrag över hela Sverige och även i svenskspråkiga Finland.

Hur är det att jobba med mig?

Du kan anlita mig för kortare, eller länge uppdrag. I de jobb jag gör är jag mån om hög kvalitet, effektivitet, en trygg dialog och nöjda beställare.

Jag är van att snabbt sätta mig in i olika slags sammanhang och branscher, fånga kärnan och förmedla den i text. Mitt utifrånperspektiv gör att innehållet blir begripligt, relevant och intresseväckande för den som ska läsa texten.