Om

Som textkonsult tar jag uppdrag som skribent, copywriter och språkgranskare – och skapar fungerande texter som når fram.

Text är det jag gör

Så länge jag kan minnas har jag fascinerats av språk, slukat böcker och producerat berättelser. Som utexaminerad språkvetare med en magister i svenska grubblade jag över om jag ville jobba som skribent, språkkonsult eller kommunikatör. Jag valde att göra alltihop – i mitt konsultföretag som jag startade 2012. Sedan dess har jag hjälpt andra med att formulera, strukturera och paketera budskap – i text.

Om Jenny. Född 1985. Hemvändande Falubo. Stadsodlande skribent och ständig student. Gillar små ord och stora träd. Samt yoga.

Välskrivna texter gör skillnad

Text är viktigt. Det är ofta texten som förmedlar budskapet. Lägger du krut på att göra texten enkel, tilltalande och kommunikativ är det större chans att den blir läst, förstådd och uppskattad. Och får önskad effekt. Idag får många rollen som textproducent men saknar den tid eller kunskap som krävs. Därför ska du istället anlita mig – för att skapa tydliga texter som fyller sitt syfte.