Prova på-erbjudande: bloggartiklar på din sajt

Är du nyfiken på att publicera bloggartiklar på din företagswebb? Smart drag. Genom bloggen kan du både öka trafiken till din sajt, skapa ökat förtroende och sälja mer.

Med bloggartiklar menar jag texter som ger kunskap, sprider insikt och skapar värde hos den som läser. De fokuserar på besökarens behov och vill lösa hens problem – genom att dela med sig av kunskap och berätta hur just din verksamhet kan hjälpa till.

Läs mer om varför det är smart att ha en företagsblogg.

Jenny Asp

JUST NU: Beställ bloggartiklar till din sajt för halva priset i december månad.

Detta ingår i erbjudandet:

  • Vi har ett inledande möte där du berättar om din verksamhet och dina kunder, om du använder dig av en företagsblogg idag och ditt mål med bloggartikeln.
  • Jag hjälper dig att välja ut ämne och upplägg för artikeln. Vi bestämmer hur jag får underlaget: genom intervju, research eller på annat sätt. Vi sätter även tidsplan och pris.
  • Jag skriver ett utkast på artikeln som du får ge återkoppling på.
  • Därefter gör jag de justeringar som behövs utifrån din feedback.
  • Du får en färdig text levererad i Word som du kan publicera på din webbplats. Du har ansvaret för att de tekniska möjligheterna för blogg finns på din sajt.

Priset beror på hur lång artikeln ska vara och hur underlaget ska tas fram, uppskattningsvis 1 500–3 000 kr (ordinarie pris 3 000– 5 000 kr).

Det går bra att beställa en text eller flera med prova på-pris i december, men planera in jobbet längre fram!

Har du frågor eller vill veta mer innan du bestämmer dig? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Vill du istället ha hjälp med texter på din webbplats? Läs mer om min tjänst webbcopy.