Copywriter i Dalarna

Söker du en copywriter i Dalarna? Då har du kommit rätt. Jag frilansar som copywriter i Falun och tar uppdrag i hela Dalarna.

Jenny Asp är copywriter i Dalarna

Varför är copy så viktigt? 

Jo, för att vi söker med hjälp av text, vi tar till oss information via text, vi tar oss genom olika tjänster tack vare text, vi får en känsla av ett visst företag genom texten, vi tar beslut med hjälp av text och vi köper – genom text.

I slutändan är det ofta texten som avgör. Därför behövs det riktigt bra texter. Läs mer om min tjänst copy.

Copy eller content på webben?

Du kan anlita mig för att skapa nya texter på svenska. Jag jobbar främst med webbcopy, alltså texter på webbplatser som beskriver vad ett företag eller organisation gör och deras erbjudande.

Jag tar även fram content till webbplatser, det vill säga artiklar, kundcase eller andra texter som ger ett extra värde till läsaren. Detta brukar vara ett bra sätt att berätta mer om sin kompetens eller hur man kan hjälpa sina kunder på olika sätt.

Eller gammal hederlig copy i tryck

Men allt händer inte bara på webben. Ibland krävs trycksaker, och det är nästan extra roligt att jobba med eftersom det mesta numera kommuniceras digitalt. Jag skriver texter till broschyrer, foldrar, tidningar eller andra slags trycksaker.

Vem är du?

Jag jobbar med de flesta branscher, men oftare med tjänsteföretag B2B, organisationer och offentlig sektor än produktföretag mot konsument. Tycker du hållbarhet, utveckling och kunskap är viktigt? Då samarbetar jag extra gärna med dig.

Hur är det att jobba med mig?

  • Du kan anlita mig för kortare, eller länge uppdrag. 
  • Min bas är Falun och Dalarna, men när det gäller text är avståndet sällan ett problem. Jag tar uppdrag över hela Sverige.
  • Jag är van att snabbt sätta mig in i olika slags sammanhang och branscher, fånga kärnan och förmedla den i text.
  • Med mitt utifrånperspektiv blir dina texter begripliga, relevanta och intresseväckande för den som ska läsa.
  • Jag jobbar snabbt och är lyhörd för dina behov och önskemål. 
  • I de jobb jag gör är jag mån om hög kvalitet, effektivitet, en trygg dialog och nöjda beställare.

Anlita en copywriter i Dalarna

”Jenny är en superkraft. Hennes briljanta färdigheter inom text, layout och det flytande språket har varit själva ryggraden i vår webbsatsning. Tack vare hennes oumbärliga insatser har vi kunnat nå nya höjder och skapa en webbsida som verkligen står ut.”

EvaLinda Grensman, vd Vestelv