Socialchefsdagarna

Under flera år har jag haft uppdrag som skribent och dokumenterat under Sveriges största socialpolitiska konferens – Socialchefsdagarna. Jag dokumenterar under föreläsningar och seminarier och skriver sammanfattande artiklar samt deltagarintervjuer.

Att skriva på konferenser och sammanfatta föreläsningar i artikelform är både givande och utmanande! På Socialchefsdagarna föreläser politiker, forskare, tjänstemän och andra yrkesverksamma om de sociala aspekterna, om samhället och om framtiden. Mycket, mycket intressant.

Jag har återkommande anlitat Jenny som dokumentatör av föreläsningar på Socialchefsdagarna – och hoppas på att få göra det fler gånger! Jenny kan fånga essensen och ordagranna citat även i den mest komplicerade föreläsningen – och utifrån sina anteckningar skriva en artikel med flödande språk. Faktamässigt känner jag mig alltid trygg med att den text hon levererar är korrekt, eftersom hon noggrant följer upp med källan. Stilmässigt gillar jag hennes språk och tycker att hon hittar rätt tonalitet till rätt målgrupp. Hon är dessutom självgående och snabb.

Kerstin Öhman, projektledare, Immix