Skribent i Dalarna

Letar du efter en skribent i Dalarna? Då har du kommit rätt. Jag frilansar som skribent i Falun och tar uppdrag i hela Dalarna.

Jenny Asp

Varför artiklar som företag?

Genom informativa artiklar, kundcase eller reportage kan ni berätta om det er verksamhet kan riktigt bra – och skapa nytta för den som läser. Det ökar dessutom sökbarheten ökar för webbplatsen där texterna publiceras.

Content betyder innehåll och är grunden i content marketing (innehållsmarknadsföring). Det handlar om att ge den som läser ett värde, oftast genom kunskap.

Jag skriver:

 • artiklar på webbplatser
 • reportage i kundtidningar
 • pressmeddelanden
 • texter i nyhetsbrev
 • bloggartiklar
 • kundcase.

Oftast utifrån intervjuer!

Redaktionella texter kan vara korta och kärnfulla, eller längre och gå på djupet. Oftast bygger de på en intervju med den person som kan mest om ämnet, eller som är involverad i frågan. När människor får komma till tals gör det texten levande.

Här gäller det att byta perspektiv – till sin kund, besökare eller till den du är här för att hjälpa. Du kan anlita mig för att skapa relevanta och användbara texter, till nytta för den som läser.

Vem är du?

Jag jobbar med de flesta branscher, men oftare med tjänsteföretag B2B, organisationer och offentlig sektor än produktföretag mot konsument.

Tycker du hållbarhet, utveckling och kunskap är viktigt? Då samarbetar jag extra gärna med dig.

Hur är det att jobba med mig?

 • Du kan anlita mig för kortare, eller länge uppdrag. 
 • Min bas är Falun och Dalarna, men när det gäller text är avståndet sällan ett problem. Jag tar uppdrag över hela Sverige.
 • Jag är van att snabbt sätta mig in i olika slags sammanhang och branscher, fånga kärnan och förmedla den i text.
 • Med mitt utifrånperspektiv blir dina texter begripliga, relevanta och intresseväckande för den som ska läsa.
 • Jag jobbar snabbt och är lyhörd för dina behov och önskemål. 
 • I de jobb jag gör är jag mån om hög kvalitet, effektivitet, en trygg dialog och nöjda beställare.

Anlita en skribent i Dalarna

Jenny kan fånga essensen och ordagranna citat även i den mest komplicerade föreläsningen – och utifrån sina anteckningar skriva en artikel med flödande språk. Faktamässigt känner jag mig alltid trygg med att den text hon levererar är korrekt, eftersom hon noggrant följer upp med källan. Stilmässigt gillar jag hennes språk och tycker att hon hittar rätt tonalitet till rätt målgrupp. Hon är dessutom självgående och snabb.

Kerstin Öhman, projektledare Immix