Vårt Falun

Vårt Falun är tidningen för alla som bor i Falu kommun. Jag har skrivit ett flertal artiklar om saker som händer i kommunen, baserat på intervjuer. Du kan läsa artiklarna nedan via pdf-länkarna.

Artikeln Fontänhus ska minska utanförskapet i Falun, Vårt Falun. Läs hela tidningen som pdf.

Artikeln om det nystartade Fontänhuset i Falun handlar om verksamheten som ska hjälpa människor som lider av psykisk ohälsa att hitta ett meningsfullt sammanhang i vardagen. Här kan du läsa artikeln digitalt, på sidan 4.

Artikeln om enkeljympan på Friskis & Svettis handlar om ett pass för personer med funktionsvariation som har blivit så populärt att det numera ingår bland de stående passen. Här kan du läsa artikeln digitalt, s. 18–19.

Artikeln om kontaktfamiljen handlar om familjen Knutes i Falun som har valt att ta emot en tolvårig flicka från Syrien i sitt hem, en helg i månaden. Här kan du läsa artikeln digitalt, på sidan 9.

Artikeln Enkeljympa med dubbelt så mycket glädje, Vårt Falun 2018. Läs hela tidningen som pdf.

”Bra skribenter växer inte på trän. Därför är det bra att Jenny Asp finns och kan ta uppdrag, ofta med kort framförhållning. Hon är en nyfiken, engagerad och social person som jag gärna samarbetar med eller lägger ut jobb till. Dessutom är hon snabb och jag vet att hon levererar välskrivna texter.” Agneta Barle, skribent, A B Barle AB, Falun

Artikeln De valde att bli kontaktfamilj, Vårt Falun 2018. Läs tidningen som pdf.